Corona epidemi – Hvad med den mentale sundhed?

Under Corona epidemien er det vigtigt at vaske hænder, nyse i ærmet, være opmærksom på rengøring både ude og hjemme – men vi skal også holde afstand, undgå kys, kram og håndtryk. Det ved vi. Men hvad med den MENTALE sundhed når vi skal prøve at indsnævre antallet af kontakter og måske ikke må besøge vores familie og venner som vi har været vant til?

Tag et par minutters pause, se videoen fra Komiteen for Sundhedsoplysning herunder. Få gode råd af Formand for Dansk Psykolog Forening, Eva Secher Mathiasen og kom måske lidt nemmere igennem tiden med Corona.

Lægehuset har flyttet adresse - men har samme personale og samme gode patienter

Kære Patienter!

Vi er flyttet til nye og moderne lokaler kun 300 meter væk.

Vi har fået en bedre trappe, en større elevator og lyse lokaler - vi glæder os til at byde såvel gamle som nye patienter velkommen i vores nye klinik.

Den nye adresse er:

Gråbrødrepassagen 9

2. sal TV

5000 Odense C

Samtidigt med flytningen skifter lægehuset navn til

LÆGEHUSET GRÅBRØDREPASSAGEN